PICCOLA ITALIë

PICCOLA ITALIë Pizza's en pasta's volgens traditioneel recept!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Italië. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 0:42 Prima! Op tijd, vriendelijke bezorging ondanks de hoosbuien, eten warm en smakelijk.
24 mei 2022 om 23:10 De bezorging van het eten was perfect op tijd en de bezorger heel vriendelijk. Het eten smaakte prima. Voor herhaling vatbaar.
24 mei 2022 om 22:10 Spaghetti prima! Tiramisu smaakte oud en flauw; weggegooid.
21 mei 2022 om 20:32 Om 17:30 besteld voor 18:30, op de minuut stond de bezorger voor de deur. Vriendelijke man! Goede portie eten, salade caprese steeg boven verwachting uit. Aanrader!!
21 mei 2022 om 9:30 Normaalgesproken zijn de Pizza's van Piccola uitstekend maar deze keer was er kennelijk een ander soort kaas gebruikt op alle pizza's die we hadden besteld. Hierdoor vonden wij de pizza's niet lekker. Mijn vrouw heeft zelfs haar pizza niet opgegeten.
21 mei 2022 om 9:01 Wat zijn wij dol op jullie pizza diavola en pasta Piccola Italië. Echt als jullie van scherp houden zijn dit de absolute aanraders. Heerlijk genoten alweer en wat een schat van een bezorger 1 van de eigenaren. Jullie zijn echt top.
21 mei 2022 om 2:00 Carbonara was lekker en goed warm. Koelde alleen snel af. De tiramisu was nattig en sompig. Werd er misselijk van. Vriendelijke bezorger
20 mei 2022 om 10:39 Erg goede pizza's zoals altijd. Helaas deze keer meer dan anderhalf uur moeten wachten.
19 mei 2022 om 20:28 Hoeveelste keer zijn wij hartstikke dankbaar voor de lekkere pizza's en voor de snelle bezorging helemaal warme pizza's met een erg vriendelijke bezorger.
19 mei 2022 om 7:38 Het was weer ontzettend genieten. Heerlijk gegeten. Kapsalon kip döner en de pasta met champignon roomsaus is erg goed in de smaak gevallen ook bij mijn zoontje. Die heeft zijn buikje rond gegeten. Een lieverd van een bezorger. Heel blij. Liefs
14 mei 2022 om 23:22 Oh wat ben ik blij met jullie. Dank jullie wel voor het heerlijke eten. Wij hebben echt genoten. Jullie zijn echt een stel lieverds en ik moet jullie mijn excuses aanbieden voor het late bestellen. Jullie zijn echt top. Bezorger ook een schat. Bedank
14 mei 2022 om 10:05 Iets te vet